Millet Arçelik Servisi

Yıldırım Millet Arçelik Servisi

Millet mahallesi, Bursa’nın Yıldırım ilçesine bağlı olan mahallelerden bir tanesidir. Mahalle içerisinde yaşayan kişilerin Arçelik ürünleriyle herhangi bir sıkıntı yaşaması durumunda firmamız teknik servis imkanı sunmaktadır. Bu bölgedeki ürünlerin hem eve gelerek hem de evden alarak tamirini, bakımını ve onarımını yapmaktadır. Yapılması gereken Arçelik marka ürünü olan kişilerin bu olayları yaşadığı zaman firmamızı aramasıdır. O zamandan sonra müşteri memnuniyetini merkeze alarak firmamızı arayan kişilere yardımcı olacağız.

Millet Arçelik Servisi Hizmetleri

Millet Arçelik servisi
olarak müşterilerimizin Arçelik marka tüm ürünlerinin belirli periyotlarla yapılması gereken bakımlarını yapıyoruz. Bu bakımlar eşyaların çok daha uzun süre kullanılmasını ve çok daha yüksek verimli çalışmasını sağlamaktadır. Bu yüzden de belirlenen periyotlarda muhakkak yapılmalıdır.

Millet Arçelik servisi olarak verdiğimiz hizmetlerden bir diğeri de tamir ve onarım hizmetidir. Servisimiz tüm Arçelik ürünlerini uzman ve deneyimli bir kadro ile tamir etmekte, arızasını giderdikten sonra eski performansıyla çalışmasını sağlayarak müşterilerimize geri vermektedir. Tüm hizmetlerimiz müşteri memnuniyeti merkezlidir ve müşterilerimizin isteklerine cevap verecek şekilde hizmetler vermekteyiz.

Millet Arçelik servisi ile hizmet almak isteyen Millet mahallesinin sakinleri sitemizde var olan kurumsal servis numaramızı arayarak bizimle iletişime geçebilir ya da ofisimize gelerek yüz yüze detaylı bilgi alıp ürünü teslim edebilir. Tüm bu süreçte ürününüz bizim garantimiz altında olacak ve en iyi şekilde tekrardan size iade edilecektir.

Arcelik Servisi Ara