Bursa Atalar Arçelik Servis

Bursa Atalar Arçelik Servis

Bursa Atalar Arçelik Servis olarak beyaz eşyalarınızın tamir, bakım ve montaj işlemleriniz hızlı ve kaliteli bir şekilde yapmaktayız. Garanti kapsamında ya da garanti dışı ürünlerinizde, marka model fark etmeksizin bizden destek alabilirsiniz. Ürünlerinizin bakım ve onarım işlemlerini yaparken orijinal yedek parça ile deneyimli teknik servis ekibimizle hizmet vermekteyiz.

Güven ve Kalite

Profesyonel kadromuzla sizlere en iyi hizmeti sunarken, bozulan eşyalarınızın tamiri için hızlı bir şekilde aksiyon almaktayız. Gündelik yaşamınızda önemli bir yere sahip olduğunu bildiğimiz elektronik eşyalarınızın onarımı için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Bursa Atalar Arçelik Servis olarak hedefimiz her zaman en kısa sürede ürünlerinizi tamiri yapılmış olarak sizlere teslim etmektir. Geniş donanımımız sayesinde kaliteli hizmet almanız için çaba sarf etmekteyiz. Arızalanan tüm cihazlarınız ayrıntılı bir şekilde incelenip, eğer varsa sorun çıkaran parça değişimleri yapıldıktan sonra size güvenli bir şekilde teslim edilir. Ürünlerinizi daha uzun süreler kullanabilmeniz için tüm kontroller tarafımızdan titizlikle yapılır. Ayrıca yeni alınmış olan ürünlerinizin montajı, gerekli prosedürler uygulanarak güvenli bir şekilde yapılır. Bir dünya markası olan Arçelik ürünlerini uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanabilmeniz adına ilk kullanım bilgileri sizlerle paylaşılır.

Tüm soru ve sorunlarınız için bizi 7/24 irtibat telefonlarımızdan arayabilir, bilgi danışabilir, yardım isteyebilirsiniz. Türkiye’nin lider markası Arçelik başarısının bir parçası olarak, etkili, güvenilir ve kaliteli satış sonrası hizmetimiz ile her zaman yanınızdayız.

Arcelik Servisi Ara